Pennen bedrukken met logo of tekst (2023)

Wil je graag pennen bedrukken met logo of een tekst? Bij ons heb je keuze uit diverse soorten pennen, van reclamepennen tot luxe merkpennen. Of je nu op zoek bent naar goedkope reclame- of promotiepennen, relatief goedkope kwaliteitsmerken, eco/houten pennen, of luxe pennen als relatiegeschenk, wij hebben het allemaal! Je kunt al pennen bedrukken met logo of tekst bestellen vanaf een kleine oplage van 25 stuks. Natuurlijk is het ook mogelijk om grotere aantallen te bestellen, zoals 100 of 1000 stuks. Bij ons is er voor ieder wat wils!

Verschillende kwaliteitsmerken

Het aanbod van bedrukte pennen is behoorlijk uitgebreid. Ons assortiment varieert van hele goedkope reclame- of promotiepennen tot luxe merkpennen die je als relatiegeschenk kunt gebruiken. In de middenmoot kun je nog kiezen uit relatief goedkope kwaliteitsmerken en eco/houten pennen. We kunnen al onze pennen bedrukken of graveren, afhankelijk van het materiaal. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bedrukking op de houder, bedrukking op de clip, of zelfs beide. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om metalen pennen te graveren voor een permanente en luxe uitstraling. Bovendien kunnen we de meeste pennen voorzien van een full color bedrukking, waardoor je ook afbeeldingen en kleurverlopen kunt laten drukken op je pen. Bij de Senator pennen heb je zelfs de mogelijkheid om de pen met een spot uv-lak te bedrukken, voor een extra mooie en luxe uitstraling.

Reclamepennen

Onder ons assortiment vallen ook goedkope reclamepennen. Het verschil met merkpennen zit hem in de kwaliteit van het materiaal en de inkt. Reclamepennen zijn vaak lichter en voelen daardoor wat goedkoper aan. Daarnaast is de inkt van een lagere kwaliteit, waardoor deze eerder op is. Naast de modellen die we aanbieden, hebben we nog veel meer reclamepennen beschikbaar. Als je op zoek bent naar een ander model, kunnen we dat vast voor je vinden. Laat het ons weten!

Stylus pennen

Voor medewerkers die vaak een tablet bedienen, zijn stylus pennen ideaal. Deze pennen hebben een zacht rubbertje op de bovenzijde waarmee je je tablet kunt bedienen. Ze zijn ook te gebruiken op laptops met een touchscreen. Je kunt deze stylus pennen bedrukken met een tekst of logo op verschillende posities. Hoewel ze iets prijziger zijn dan reclamepennen, verschillen ze niet veel in prijs. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen.

Luxe pennen

Bij sommige modellen kun je jouw logo laten graveren, waardoor je pen een luxe uitstraling krijgt. De gravering komt verdiept in de pen te liggen. Dit is mogelijk bij wat goedkopere modellen, waardoor je in een handomdraai een luxe uitstraling kunt creëren. Natuurlijk is het bij luxe merkpennen ook mogelijk om te graveren.

Eco- en houten pennen

Voor de milieubewuste pennenliefhebber hebben we ook ecologische en houten pennen. Deze pennen zijn geproduceerd van verschillende (soms gerecyclede) materialen, zoals bamboe, gerecycled karton, hout en PVC-vrij plastic. Met deze pennen maak je een bewuste keuze die goed past bij de huisstijl van je bedrijf.

Senator pennen

Als officiële reseller van Senator bedrukte balpennen bieden we hoogwaardig gefabriceerde pennen aan. Deze pennen voelen stevig aan in de hand en hebben een hoog schrijfcomfort. De inkt gaat lang mee en is standaard leverbaar in blauw of zwart. Naast de standaard modellen in meerdere kleuren en afwerkingen, kunnen we de pennen ook volledig naar jouw wensen samenstellen bij grote oplages. Mix & Match is mogelijk, waarbij je de kleur van de pen kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld de clip een andere kleur geven dan de houder, wat kosten kan besparen en de pen perfect laat aansluiten bij je huisstijl.

Waterman pennen

De luxe Waterman pen is een prachtig relatiegeschenk voor werknemers of belangrijke zakenrelaties. Deze pen kan voorzien worden van een lasergravering en wordt soms geleverd in een mooie geschenkverpakking. Je kunt de Waterman pen al bestellen vanaf 5 stuks, voorzien van je eigen bedrukking.

Potloden

Naast bedrukte pennen bieden we ook bedrukte potloden aan. Je hebt de keuze uit verschillende soorten, zoals normale (gekleurde) potloden, kleursetjes in een doosje, luxe vulpotloden en kleine potloden voor spelletjes en scorekaarten. Sommige potloden worden ongeslepen geleverd, dus je moet zelf nog even een puntje slijpen.

Merkpennen

Naast Senator en Waterman zijn we ook officiële reseller van BIC balpennen en Prodir bedrukte pennen. Beide merken hebben een uitgebreid aanbod van modellen en kleuren.

Pennen bedrukken in kleine oplage

Als je niet meteen 1000 pennen wilt laten bedrukken, kun je ook kiezen voor een lagere oplage. Bij sommige modellen kun je zelf het aantal invullen of kiezen. Houd er wel rekening mee dat het vaak niet veel goedkoper is dan 100 stuks. Luxe pennen zijn vaak al vanaf 5 stuks te bestellen, wat soms goedkoper kan zijn dan de minimale afname van reclamepennen. Als je niet zeker weet bij welke pennen het mogelijk is, kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Met spoed pennen bedrukken

Heb je snel pennen met logo nodig? Vraag dan naar onze spoedservice. De standaard levertijd is meestal 7 werkdagen, maar bij merkpennen kan dit langer zijn. Als je de pennen sneller nodig hebt dan de aangegeven levertijd, kun je contact opnemen met onze medewerkers om te vragen of we de levertijd kunnen versnellen.

Met ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om pennen te bedrukken of graveren, bieden we voor ieder wat wils. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen. We helpen je graag verder!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 02/01/2024

Views: 6223

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.